Κέντρο Μηχανογράφησης - ΕΨΙΛΟΝ

→ myBusiness - ERP ←

online σύνδεση Εμπορικής Διαχείρισης με  e-shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που υποστηρίζεται από την εμπορική διαχείριση myBusiness ERP είναι τα ευρέως διαδεδομένα και με εξαιρετικές δυνατότητες, OpenCart και WooCommerce, στην πλήρως λειτουργική και πλήρως συμβατή default έκδοση τους. Για τους ιδιαιτέρα απαιτητικούς πελάτες υπάρχει η δυνατότητα, με χρέωση, να καλυφθούν όλες οι ιδιαίτερες περιπτώσεις και απαιτήσεις τους, πχ paid themes και ειδικές λειτουργίες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην βασική έκδοση.

Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την αυτοματοποιημένη ενημέρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις πληροφορίες των ειδών έτσι όπως τις διατηρείτε στον τοπικό σας υπολογιστή. Η ενημέρωση περιλαμβάνει περιγραφές ανά γλώσσα, πολλαπλές φωτογραφίες, Videos, τιμές, προσφορές, αποθέματα κλπ. Ειδικά εργαλεία εκτελούν μαζικές ενημερώσεις στα είδη του e-shop όπως π.χ. αλλαγές τιμών, εκπτώσεις, προσφορές κλπ.

Παράλληλα το πρόγραμμα κατεβάζει αυτόματα και ενημερώνεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα με τους πελάτες, τα είδη και τις παραγγελίες τους, έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν. Οι παραγγελίες αυτές με εύκολο τρόπο μετασχηματίζονται από το myBusiness ERP στα ανάλογα παραστατικά για την εκτέλεση και αποστολή των παραγγελιών.

Η Online σύνδεση του myBusiness ERP με το eshop περιλαμβάνει την άμεση δημιουργία, μεταβολή και διαγραφή ενός είδους αποθήκης από το myBusiness ERP στο Eshop, την άμεση ενημέρωση των τιμών και των ποσοτήτων των ειδών του eshop (από αγορές και πωλήσεις του myBusiness ERP) κλπ.

Παράλληλα είναι εφικτή η ανάγνωση και καταχώρηση στο myBusiness ERP όλων των ειδών – προϊόντων ενός εν λειτουργία Opencart ή WooComerce eshop (με τις φωτογραφίες τους, τις αναλυτικές περιγραφές τους κλπ).

Η ανάγνωση των ειδών από τα παραπάνω Eshops επιτρέπει στο myBusiness ERP την άμεση μετατροπή και δημιουργία από ένα υπάρχον π.χ. OpenCart  eshop σε ένα νέο WooComerce eshop και το αντίστροφο.

Πλεονεκτήματα της διαχείρισης e-Shop από το myBusiness

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της γέφυρας της Εμπορικής Διαχείρισης myBusiness με το eshop είναι: 

  • Δεν χρειάζεται να συντηρείται 2 βάσεις δεδομένων (στο πρόγραμμα και στο e-shop) αλλά μόνο αυτή του προγράμματος που την επεξεργάζεστε πολύ γρήγορα με τα κατάλληλα εργαλεία.
  • Μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να «ανεβάσετε» τις πληροφορίες των ειδών σας και να έχετε έτοιμο και ενημερωμένο το e-shop σας.
  • Μπορείτε να έχετε άμεσα τις παραγγελίες από το e-shop στο myBusiness και έτοιμες για εκτέλεση.
  • Υποστήριξη πολλών γλωσσών, περιγραφών, φωτογραφιών, Videos κλπ.

Δείτε live συνδεδεμένο e-shop με την εμπορική διαχείριση myBusiness ERP

myBusiness ERP – Λύσεις Λογισμικού

ότι χρειάζεστε στην καλύτερη τιμή

Κοινοποιήστε στο ...