Αποστολή - Πληρωμή|«ΕΨΙΛΟΝ» Μηχανογράφηση|www.epsiloncomp.gr

Αποστολή - Πληρωμή

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι με τον ΦΠΑ.


Τρόποι Αποστολής.

Το Κέντρο Μηχανογράφησης «ΕΨΙΛΟΝ» καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποστέλλει όλες τις παραγγελίες που λαμβάνει μέχρι τις 14.00, αυθημερόν ή έως τρεις εργάσιμες ημέρες, για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή με :

1. Εταιρεία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική ή ACS).

Το κόστος της αποστολής για δέματα με βάρος έως 3 κιλών είναι 5.00€ (με τον ΦΠΑ) ενώ για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή σε δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.  

2. Με μεταφορική εταιρεία.

 Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία. Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς.

3. Παραλαβή από το κατάστημα μας.

 Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Κομνηνών 19 στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

Τρόποι πληρωμής.

1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική ή ACS), κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 5,50€ (με τον ΦΠΑ). Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι περισσότερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας του site (λόγω δυσπρόσιτης περιοχής, βάρους ή όγκου), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό GR28 0172 2610 0052 6107 5254 560 στην τράπεζα Πειραιώς. Μετά την κατάθεση των χρημάτων επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-795293 για να μας γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας ή στείλτε μας με email στο sales@epsiloncomp.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

3. Πληρωμή στο κατάστημα μας.

 Μπορείτε επίσης να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από το φυσικό μας κατάστημα στην Κομνηνών 19 στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.