myBusiness ver 5.4.0

myBusiness ERP

νέα έκδοση 5.4.0

Update του προγράμματος εμπορικής διαχείρισης (24/02/2022)

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 5.4.0 της εφαρμογής myBusiness ERP. Η νέα έκδοση έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές νέες λειτουργίες και δυνατότητες και είναι διαθέσιμη online μέσα από το σύστημα της αυτόματης online ενημέρωσης. 

Νέες Λειτουργίες & Δυνατότητες

  1. Νέο ! Ειδικό εργαλείο για παραγωγή παραστατικών διαμονής.

Το εργαλείο παράγει αυτόματα με 2 click όλα τα παραστατικά που πρέπει να εκδοθούν και να  αποσταλούν στην myDATA και που αφορούν την διαμονή σε ξενοδοχεία, καταλύματα κλπ (τιμολόγιο, απόδειξη και παραστατικό φόρου διαμονής).

 

  1. Νέο ! Ειδικό εργαλείο για παραγωγή παραστατικών πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το εργαλείο παράγει αυτόματα όλα τα παραστατικά που πρέπει να εκδοθούν και να  αποσταλούν στην myDATA και που αφορούν την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων, μηχανών  κλπ.

 

  1. myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

1. Ενημέρωση του προγράμματος με όλες τις τελευταίες προσαρμογές και τροποποιήσεις που ανακοινώθηκαν από την ΑΑΔΕ.

2. Αυτόματος συγχρονισμός των παραστατικών πώλησης του myBusiness με τα απεσταλμένα παραστατικά στη πλατφόρμα myDATA. Οποιαδήποτε τροποποίηση παραστατικού (αλλαγή, διαγραφή, ακύρωση κλπ) ενημερώνει αυτόματα την ανάλογη καταχώρηση στη myDATA αν το παραστατικό έχει ήδη αποσταλεί.

3. Επιλογή Αναλυτικής ή Ομαδοποιημένης αποστολής κινήσεων παραστατικών στη myData. Η ομαδοποίηση των κινήσεων ανεβάζει τα είδη ομαδοποιημένα ανά κατηγορία και ΦΠΑ για να είναι εύκολη η επεξεργασία τους από το λογιστήριο. Η αναλυτική ανεβάζει τα είδη αναλυτικά όπως καταχωρούνται για μεγαλύτερο έλεγχο.

4. Αυτόματο φιλτράρισμα εγγραφών και αντιστοιχίσεων, το πρόγραμμα φιλτράρει αυτόματα και παρουσιάζει για επιλογή μόνο τις κατάλληλες εγγραφές, συμφώνα με τους  κανόνες της myDATA, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό λανθασμένες επιλογές οι οποίες δεν θα ήταν αποδεκτές κατά την αποστολή τους στην myDATA.

 

  1. Μεταφορικές Εταιρείες.

1. Προστέθηκε ειδική λειτουργία για αυτόματη είσπραξη και πληρωμή φορτωτικής, αντικαταβολής και κομίστρων τρίτων.

2. Όλα τα παραστατικά της μεταφορικής εταιρείας συγχρονίζονται αυτόματα με την πλατφόρμα myDATA.

 

  1. Διάφορες Βελτιώσεις και προσθήκες.

«Διάφορες Γενικές Βελτιώσεις». Προστέθηκαν διάφορες βελτιώσεις και προσθήκες σε πολλές λειτουργίες του προγράμματος. Ενδεικτικά έγιναν βελτιώσεις και προσθήκες στην «Αναζήτηση πελατών, προμηθευτών και ειδών αποθήκης», στην «Τιμολόγηση προστέθηκε η δυνατότητα για εισαγωγή και εκτύπωση μέχρι 3 πελάτες» κλπ.

Κοινοποιήστε στο ...

Leave a Replay

myBusiness ERP
έχετε απορίες ;;;
καλέστε μας στο

2310 795 293

Υπηρεσίες

  • MyBusiness ERP​
  • Η/Υ – Περιφερειακά
  • Ταμειακά Συστήματα
  • Υποστήριξη – Service

Πρόσφατα Άρθρα

σελίδα Facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι μας

ενδεικτικά βίντεο…