Εντατική Λιανική

Κέντρο Μηχανογράφησης - ΕΨΙΛΟΝ

→ myBusiness - ERP ←

Εντατική Λιανική – Παραγγελιοληψία – Εστίαση “myBusiness”

Το myBusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή, σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ακολουθεί την επιχείρηση σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης της.

Με εγγενή ενσωμάτωση ειδικών λειτουργιών όπως π.χ. της εστίασης, της εντατικής λιανικής, της παραγγελιοληψίας, της αναγνώρισης κλήσεων και πολλών άλλων λειτουργιών τεχνολογίας αιχμής το myBusiness είναι ένα πραγματικό εργαλείο για την επιχείρηση χωρίς να χρειάζεται ή να επιβάλει την χρήση επιπρόσθετου λογισμικού (Back Office). 

Στόχος της εφαρμογής είναι να συνδυάσει τις τελευταίες τεχνολογίες, την ευελιξία και τις υψηλές δυνατότητες στην ευκολία του επαγγελματία στην καθημερινότητά.

Πλεονεκτήματα του myBusiness Retail

Κεντρικού Η/Υ (Reception)

Windows Tablets (Παραγγελιοληψία - Εστίαση)

Online εγκατάσταση, ενεργοποίηση και ενημέρωση & βασισμένο στα καλύτερα εργαλεία της αγοράς λογισμικού Dot NET & DevExpress

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του myBsiness Retail

Διαχείριση
Κάρτας Μέλους – Πελάτη

Αυτόματη αναγνώριση του πελάτη από την κάρτα μέλους και συλλογή πόντων πελατών.

Διαχείριση Χώρων Εστίασης, Σερβιτόρων – Πωλητών

Πλήρης διαχείριση των χώρων του καταστήματος, των σερβιτόρων – πωλητών, τις εισπράξεις των σερβιτόρων, τις εκκρεμότητες των σερβιτόρων κλπ.

Εκτύπωση παραγγελιών σε κουζίνες προετοιμασίας, στην μάρκα, εκτύπωση λογαριασμού, τελικής απόδειξης, ενδιάμεσων αποδείξεων, τιμολογίων.

Όλα τα προϊόντα – είδη μπορούν να ομαδοποιηθούν και να δηλωθούν οι κουζίνες προετοιμασίας τους. 

Τα είδη των παραγγελιών εκτυπώνονται στις ανάλογες κουζίνες προετοιμασίας και η κάθε παραγγελία μπορεί να εκτυπωθεί επιπρόσθετα στην μάρκα για έλεγχο. 

Δυνατότητα μερικής είσπραξης τραπεζιού, απευθείας εκτύπωση αποδείξεων σε ταμειακή μηχανή, έκδοση τιμολογίων.

Δυνατότητα συσχέτισης της τελικής απόδειξης ή του λογαριασμού του τραπεζιού με όλες τις παραγγελίες του.

Υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύονται και να σχετίζονται αυτόματα όλες οι παραγγελίες του τραπεζιού με την τελική απόδειξη ή την έκδοση λογαριασμού.

Με τον τρόπο αυτό ο υπεύθυνος του καταστήματος μπορεί να δει οποιαδήποτε στιγμή τις παραγγελίες του τραπεζιού, όπως αυτές πραγματοποιήθηκαν αλλά και σε ποιο λογαριασμό ή απόδειξη αντιστοιχούν αυτές.

Συστατικά Ειδών, Χαρακτηρισμοί συστατικών και διαμόρφωση τιμής είδους.

Τα συστατικά των ειδών μπορούν να οργανωθούν σε τρία (3) επίπεδα, από τα πολύ ειδικά που αναφέρονται σε ένα μεμονωμένο είδος έως τα πολύ γενικά που αναφέρονται σε όλα τα είδη. 

Υπάρχουν βέβαια και τα συστατικά που εφαρμόζονται σε ομάδες ειδών. Οι χαρακτηρισμοί των συστατικών δηλώνουν την ύπαρξη ή όχι του συστατικού αλλά και την ποσότητα. 

Τα συστατικά και οι χαρακτηρισμοί τους μπορούν να διαμορφώσουν την τελική τιμή του προϊόντος.

Ασύρματη παραγγελιοληψία πιο απλή από ποτέ!
Απλά και γρήγορα ανεβάστε την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο.
Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής & εστίασης οποιασδήποτε μορφής, από μικρά αυτόνομα καταστήματα έως μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων

Super market

Καταστήματα Ένδυσης

Καταστήματα Υπόδησης

Εμπορικά καταστήματα

Φούρνοι

Ζαχαροπλαστεία

Κρεοπωλεία

Περίπτερα

Εστιατόρια

Καφετέριες

Μπαρ

Κέντρα Διασκέδασης

Πιτσαρίες

Ταβέρνες

Fast-Food

Delivery

myBusiness ERP – Λύσεις Λογισμικού

ότι χρειάζεστε στην καλύτερη τιμή

Κοινοποιήστε στο ...