Το myBusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων. Διαθέτει εξαιρετικό design με 41 επιλογές στυλ  και είναι βασισμένο στα καλύτερα εργαλεία της αγοράς λογισμικού DevExpress.   Στόχος της εφαρμογής είναι να συνδυάσει την ευκολία του επαγγελματία στην καθημερινότητά μαζί με την ευελιξία και τις υψηλές δυνατότητες, μερικές από τις οποίες είναι:
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
tik Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος  Aπλά γράψτε αυτό που θέλετε και το πρόγραμμα θα σας ενημερώσει για το που βρίσκεται η πληροφορία που ψάχνετε
tik Όλα τα δεδομένα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους  π.χ. με ένα κλικ στην κίνηση του ταμείου θα σας ανοίξει αυτόματα το παραστατικό που αντιστοιχεί στην ταμειακή κίνηση και με ένα κλικ στο είδος του παραστατικού θα σας ανοίξει αυτόματα το είδος της αποθήκης κλπ
tik Όλες οι εκτυπώσεις έχουν έξοδο σε Word, Excel, Pdf, Image, Text  Εκτυπώστε στην μορφή που θέλετε ή στείλτε άμεσα την εκτύπωση με Fax ή με Email
tik Όλοι οι πίνακες διαμορφώνονται, ομαδοποιούνται και εκτυπώνονται ελεύθερα από τον χρήστη  Διαμορφώστε, μετακινήστε, ρυθμίστε μεγέθη σε πίνακες και οθόνες, όταν ξαναμπείτε στην ίδια λειτουργία θα τα βρείτε όλα στην θέση τους όπως τα αφήσατε
tik Report Generator για δημιουργία προσαρμοσμένων εκτυπώσεων  Αλλάξτε τις υπάρχουσες εκτυπώσεις και δημιουργήστε τις δικές σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας
tik Έξυπνοι, ευέλικτοι και αποδοτικοί αλγόριθμοι αυτόματων λειτουργιών  π.χ. συσχετίστε ένα είδος αποθήκης με ένα όμοιό του και το πρόγραμμα θα σας παρουσιάσει όλη την αλυσίδα των όμοιων ειδών τα οποία εναλλακτικά μπορείτε να πουλήσετε
tik Αντιστοίχηση εξωτερικών αρχείων με καρτέλες  π.χ. φτιάχνετε φακέλους - ομάδες και αντιστοιχείτε όλων των ειδών εξωτερικά αρχεία (word, excel, pdf, images ...) με καρτέλα πελάτη, προμηθευτή, είδους. Με ένα απλό κλικ τα ανοίγετε όταν βρίσκεστε στην καρτέλα που σας ενδιαφέρει.


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
tik Πελάτες - Προμηθευτές  Διαχείριση πελατών - προμηθευτών. Πολλαπλές διευθύνσεις παράδοσης. Αναλυτική οικονομική εικόνα, καρτέλα κινήσεις παραστατικών, σχετικά παραστατικά, υπενθυμίσεις, εκτυπώσεις.
tik Αποθήκη  Διαχείριση Ειδών. Τρία επίπεδα κατηγοριοποίησης (ομάδες, οικογένειες, υποοικογένειες ειδών). Όμοια είδη. Barcodes. Κινήσεις ειδών, αναλυτική εικόνα αποθήκης, εκτυπώσεις.
tik Πωλήσεις - Αγορές  Όλα τα είδη παραστατικών πωλήσεων. Εργαλεία αναζήτησης τιμολόγησης. Έλεγχος & μετασχηματισμοί εκκρεμών παραστατικών. Εκκρεμότητες σε επίπεδο είδους. Αυτόματη έκδοση ακυρωτικού. Παράλληλη πληροφόρηση κατά την τιμολόγηση για τον πελάτη - προμηθευτή, το είδος, προηγούμενες τιμές, όμοια είδη κλπ. Πλήρως παραμετρικές εκτυπώσεις παραστατικών. Υπόλοιπα πελατών – προμηθευτών, εκτύπωση λιανικών πωλήσεων σε συνδεδεμένη ταμειακή μηχανή.
tik Πληρωμές – Εισπράξεις  Διαχείριση όλων των ειδών – τρόπων πληρωμών και εισπράξεων, διαχείριση επιταγών και συναλλαγματικών με αυτόματη υπενθύμιση λήξης, σύνδεσή τους με το ταμείο.
tik Ταμείο  Πλήρης διαχείριση ομάδων ταμείου σε 3 επίπεδα για έλεγχο όλων των εσόδων και εξόδων της επιχείρησης, αυτόματη σύνδεσή του με τις κινήσεις πελατών & προμηθευτών. Έξυπνος και εύκολος τρόπος αναζήτησης και εκτύπωσης χρηματοοικονομικών πληροφοριών και εικόνας του ταμείου – επιχείρησης, σε λίγα δευτερόλεπτα.
tik ΣΕΤ  Δυνατότητα Διαχείρισης ΣΕΤ ειδών. Αγορά και πώλησή τους σαν ΣΕΤ αλλά και σαν ανεξάρτητο τμήμα – είδος.
tik Σύνθεση – Αποσύνθεση  Παραγωγή και διαχείριση συνθετικών ειδών, κοστολόγηση παραγόμενου είδους. Δυνατότητα αποσύνθεσης είδους σε πρώτες ύλες.
tik Παραγγελίες  Δυνατότητα διαχείρισης παραγγελιών προμηθευτών – πελατών, παρακολούθηση και διαχείριση του αναμενόμενου και δεσμευμένου αποθέματος.
tik Απογραφές  Διαχείριση απογραφών ειδών, πελατών, προμηθευτών, επεξεργασία και εκτύπωσή τους.
tik Προσφορές  Διαχείριση προσφορών προς πελάτες, από προμηθευτές και αυτόματος έλεγχος, κατά την αγορά ή πώληση, για την τήρηση των προσφερομένων τιμών.
tik Υπενθυμίσεις  Αρχείο υπενθυμίσεων και δυνατότητα σύνδεσής τους με στοιχεία του προγράμματος (πελάτες, παραστατικά, επιταγές κλπ).
tik Εταιρείες & Χρήσεις  Δυνατότητα δημιουργίας και εργασίας σε διαφορετικές εταιρίες, σε κάθε εταιρεία δυνατότητα δημιουργίας και εργασίας σε διαφορετικές χρήσεις (χρονικές περιόδους) ή σε μία ανάλογα με τις ανάγκες.
tik Online λειτουργίες, ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις  Κατεβάστε ελεύθερα, εγκαταστήστε και λειτουργήστε την πλήρως λειτουργική δωρεάν έκδοση του προγράμματος εμπορικής διαχείρισης myBusiness. Kάντε αγορά και ενεργοποίηση του προγράμματος Online. Χωρίς υποχρεωτικά συμβόλαια υποστήριξης και δεσμεύσεις.
Δείτε τις τιμές μας